Wel een tv hebben, maar geen tv muur ideeën hebben

Een tv zorgt voor tijdverdrijf en plezier. Daarom is een tv bijna niet weg te denken. Alleen een tv op tafel is saai. Daarom deze tv muur ideeën.

Een paar tv muur ideeën op een rijtje

 Steeds meer mensen kiezen ervoor om geen tv in huis te nemen. Dit kan verschillende redenen hebben. Zo vindt men dat ze teveel tijd besteden achter de tv, maar het kan ook zijn dat men de tv niet meer leuk vindt. Ondanks het feit dat steeds meer mensen een tv in huis halen, is een tv eigenlijk niet meer weg te denken in het interieur. Alleen is een tv soms nog wel moeilijk te plaatsen in het interieur, want je wilt er niet te veel om heen plaatsen aangezien je anders de tv niet meer kan zien, maar je wilt de tv ook niet zo alleen hebben staan. Daarom staan er hier een paar tv muur ideeën op een rijtje.

Het meest gebruikte symbool

Een van de eerste tv muur ideeën, is jouw tv in de muur. Door jouw tv in de muur te plaatsen, neemt de tv ten eerste veel minder ruimte in beslag. Daarnaast zijn zulke tv muur ideeën vaak in, omdat het een moderne touch geeft aan jouw woonkamer.

Wanneer je niet alleen jouw tv in de muur wil hebben, kun je ervoor kiezen om aan beide kanten van de tv nog een stukje muur weg te halen. Op die plekken kun je dan leuke beeldjes en planten neerzetten, zonder dat het zicht op jouw tv wordt belemmerd. Je kunt er echter ook dingen neerzetten als een radio of dvd-speler.

Verschuifbare muur over de tv

.Een van de andere tv muur ideeën, is een verschuifbare muur plaatsen over jouw tv. Je kiest hiervoor wanneer je niet vaak tv kijkt, niet graag een tv in jouw woonkamer wil hebben en je graag een minimalistische uitstraling wil hebben. Door het verschuiven van de muur kun jij namelijk zelf bepalen wanneer jij de televisie wil zien in de woonkamer. Indien jij geen zin hebt in het zien van jouw tv, kun je gemakkelijk de muur erover heen schuiven. Dan zie je alleen die muur en verder niks, tenzij je ervoor hebt gekozen om planken, schilderijen of dergelijke dingen te plaatsen op de verschuifbare muur.

Maak je tv onderdeel van een collage

Indien jij iemand bent die van collages houdt, dan moet je eens een kijkje nemen naar de volgende tv muur ideeën. Door jouw tv onderdeel te maken van collages zie je niet op het eerste oog dat er een tv is in de woonkamer. Het eerste wat jij zal zien, is de college. Je kunt er zelf voor kiezen uit welke afbeeldingen en schilderijen zo’n college bestaat. Het is natuurlijk leuker wanneer alle afbeeldingen en schilderijen bij elkaar passen en bij jouw tv passen. Op die manier voelt het namelijk als één geheel aan en past het beter bij jouw interieur.

Plaats een paar planken

Een van de andere vele tv muur ideeën, is het plaatsen van planken rondom jouw tv. Je wil de planken wel zo plaatsen dat jouw zicht op de tv niet wordt belemmerd. Plaats één plank onder jouw tv, waar je een paar boeken of planten kan neerzetten, en plaats twee tot drie planken bovenop jouw tv. Op die planken kun jij iets meer plaatsen aangezien die planken het zicht op jouw tv niet zullen belemmeren. Zo kun je dus een paar schilderijen en kandelaars plaatsen op de planken die zich bevinden boven jouw tv. Bij de plank die zich bevindt onder jouw tv, wil je alleen dingen plaatsen aan de zijkanten. Zo kun je namelijk genieten van het beeld.

Tv aan de muur met een tv meubel

Dit is een van de tv muur ideeën die het meest gekozen wordt. Veel mensen kiezen ervoor om de televisie vast te maken aan de muur, maar dat doen zij wel in combinatie met een tv meubel. Hierdoor voelt het minder kaal aan en kunnen er een paar leuke decoraties op de tv meubel worden gezet. Zo kun je er een schilderij opzetten, een paar boeken opstapelen en een plant plaatsen. Wat je op jouw tv meubel wil plaatsen, is compleet afhankelijk van jouw voorkeur. Kijk daarom een beetje rond op het internet wat jij leuk vindt en richt dan zelf jouw tv meubel in.

Tv wand met een speciaal ontwerp

Tot slot kun je ook kijken naar tv muur ideeën die zich focussen op een tv wand met een speciaal ontwerp. Hiermee vang je gelijk twee vliegen in één klap. Ten eerste zal jouw tv geen ruimte opnemen in de woonkamer en daarnaast heb je ook nog eens iets heel unieks. Veel mensen hebben namelijk geen speciaal ontwerp voor hun tv wand. Wanneer er gesproken wordt over een speciaal ontwerp, dan betekent dat dat je niet te simpel wil denken. Denk groots. Kies voor hele grote bloemen met tegels die er goed bij passen of kies voor een apart kleurtje in een bijzonder patroon.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *